Thuis

Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit CWDM Mux demultiplex voor verkoop
Van goede kwaliteit CWDM Mux demultiplex voor verkoop
De zeer bestseller, product is zeer stabiel, en de verkoper is zeer professioneel. het is zeer comfortabel aan samenwerking met hen

—— Sebastian Kina

Goed ingepakt pakket, de beschrijving van productgelijken. De zeer aandachtige verkoopster lost alle twijfels op, adviseer ik het hoogst.

—— Jose Garcia

Samenwerking op lange termijn drie jaar, betrouwbare partners

—— Sperma Smirnov

SUPER SATISFEITO

—— Janine Zapata

Hoogst geadviseerde WDM en Optische Schakelaar

—— Andrey Kadatskiy

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd. Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd. Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd. Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd. Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd. Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd. Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd.
Receptie Office weergave fabriek view1 fabriek view3 het technische delen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : Xyt-technologie
Aantal werknemers : 100~250
Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 60% - 70%
Contact email: sales@xyt-tech.com
Contact Phone: 0755 27524036

Co. van de Sharetoptechnologie, Ltd is een high-tech bedrijf zich specialiseert in het onderzoeken en de toegangsmateriaal van het productie wordt het breedbandvoorzien van een netwerk, het gevestigd in Shenzhen van China.The-product bestaat uit twee delen, waarvan één actieve optische die producten hoofdzakelijk uit Acitve CWDM en DWDM-transmissiemateriaal is worden samengesteld, Optische Zendontvanger, Optische Module, Versterker, OLP, OBP, Verspreidingscompensator etc.the andere soort de passieve optische die producten hoofdzakelijk uit CWDM, DWDM, PLC Splitser, Optische Koppeling, Optische Circulatie, Optische Schakelaar enz. worden samengesteld is.

Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd.

Sharetop heeft een goed vennootschap met velen instituut van het Hogere leren met een bepaalde gezag en een voltooiing in vezel optische mededeling zoals Tsinghua-Universiteit, Tianjin-Universiteit en Shantou-Universiteit gevestigd. Het heeft vele hoger technische en beheersdeskundige aangetrokken die bezig was geweest met het onderzoek, maken de ontwikkeling en de verkoop van optische fiber.which ons een beter bedrijf met buitengewone technologie, strenge bedrijfshouding, hogere professionele toewijding, en efficiënt bestuursniveau. Om stevige fundamenten voor de duurzame ontwikkeling van Sharetop te leggen, hebben wij een wetenschappelijk en strikt beheersysteem door de geavanceerde binnenkomend en uitgaande ervaring van beheer constant te leren en het te combineren met ons onderzocht.

Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd.

De Sharetoptechnologie wordt gewijd om klanten aan te bieden prima producten en de kwaliteitsdienst, nieuwe producten volgens veranderingen in de markt en klantenbehoeften onophoudelijk te ontwikkelen, het bestaande systeem te verbeteren en het marktaandeel voor de wederzijdse voordelen van onze partners en een betere toekomst uit te breiden.

Contactgegevens
Shenzhen Sharetop Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-755-27524036

Fax: 86-755-27524940

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)